Nieuwsbrief december 2017

 

 

 
     

Klik hier voor de html versie

 
     
Gemeente Utrecht logos

Utrecht.nl/zuidwest

 
         
  Gele balk  
Nieuwsbrief Wijkbureau Zuidwest
December 2017
 

Kerstboom Hof Van Transwijk.jpg

Foto: Kerstboom Hof van Transwijk (mede mogelijk gemaakt door het initiatievenfonds)


Aangepaste openingstijden rond de feestdagen
Wijkbureau Zuidwest is gesloten van maandag 25 december tot en met maandag 1 januari 2018.


Herinrichting Alexander de Grotelaan
Met dit wijkbericht informeren we u dat de herinrichting van de Alexander de Grotelaan van start gaat in de week van 18 december. De bestrating wordt vernieuwd, de nieuwe speelplaatsen worden aangelegd en er komt meer groen en meer bomen. Tot slot wordt  de Alexander de Grotelaan een straat met éénrichtingsverkeer,  in de richting van de Bontekoelaan.


Nieuwjaarsvegen
Wilt u dat uw straat weer mooi en schoon is na de jaarwisseling? Doe dan op 1 januari mee aan de actie “Nieuwjaarsvegen”. Haal samen met uw buren de bezem door de straat. U kunt zich hier aanmelden.


Jaarwisseling: zo houden we het gezellig én veilig
De jaarwisseling wordt door veel mensen in onze stad gevierd. Veel Utrechters genieten nog steeds van het afsteken van vuurwerk. Steekt u vuurwerk af tijdens de jaarwisseling? Houd dan wel rekening met anderen. Probeer het gezellig, maar ook veilig en schoon te houden.


Spreekuur wijkwethouder
Op maandag 8  januari houdt de wijkwethouder spreekuur van 17.30-18.30 uur in de Nieuwe Jutter, Amerhof 66 . U kunt zich aanmelden telefonisch via 14 030 of per mail via zuidwest@utrecht.nl


Sport en beweging voor vrouwen (55+) in Utrecht
Bewegen is erg belangrijk voor de gezondheid. Daarom organiseert GoldenSports wekelijks trainingen voor vrouwen 55+ in Kanaleneiland, Overvecht en Lombok.
De begeleiding wordt gedaan door een vrouwelijke fysiotherapeut. Alle vrouwen van 55+ kunnen meedoen, ook als er lichamelijke klachten zijn. De eerste 4 keer is gratis, daarna zijn de kosten
€ 1 per keer. Minima doen gratis mee.
De training start vanaf dinsdag 16 januari 2018 wekelijks op dinsdag van 11.00 – 12.00 uur, bij Ladyfit, Grebbeberglaan 9-B, 2de verdieping, 3527 VX Utrecht. Aanmelden kan per email info@goldensports.nl of bellen 06-285 35 662


Politiekeurmerk.png
Politiekeurmerk Veilig Wonen

De gemeente Utrecht vindt het belangrijk dat u veilig woont in uw eigen huis. Eigenaren van bestaande koopwoningen en huurders van een Utrechtse woningcorporatie kunnen daarom subsidie aanvragen wanneer zij hun woning beveiligen tegen inbrekers. Lees meer.


Feestdagen.jpg

Namens alle medewerkers van Wijkbureau Zuidwest wensen wij U Fijne Feestdagen en een Goed  2018 toe!!


       
     
Gemeente Utrecht · Al-Masoedilaan 188 · Postbus 8395· 3503 RK Utrecht · 030 – 286 00 00 · zuidwest@utrecht.nl
Volg ons Utrecht op FacebookUtrecht op TwitterUtrecht verbindt
Deel deze nieuwsbrief   Utrecht op FacebookUtrecht op Twitter

Inschrijven
Uitschrijven